Akrapovič BMW M5 F90 Evolution line

Artikelcode: S-BM/T/7H
SKU: S-BM/T/7H
Levertijd: 5-14 dagen
  • Overzicht
  • Gemaakt van lichtgewicht titanium door Akrapovič. Deze uitlaat is van de hoogste kwaliteit en compleet geëngineerd voor een super geluid en vermogenswinst. Ook te combineren met de titanium linkpipes voor een nog luider geluid en om het af te maken de Akr

Product details

Akrapovič uitlaatsysteem BMW F90 M5

Gemaakt van lichtgewicht titanium door Akrapovič. Deze uitlaat voor de BMW F90 M5 is van de hoogste kwaliteit en compleet geëngineerd voor een super geluid en vermogenswinst. Ook te combineren met titanium linkpipes voor maximale vermogenswinst en geluid! 

Deze BMW M5 F90 titanium uitlaat is ECE gekeurd (niet de linkpipes). Door het gebruik van titanium is het systeem maarliefst 4.3kg (26.1%) lichter dan het OEM systeem. 10.6kg lichter dan het OEM systeem in combinatie met de linkpipes. De optimalere uitlaatgasflow komt hier zonder tuning 7.2 pk en 24.3 Nm extra vermogen door vrij. Inclusief de linkpipes 17.5pk en 48.9Nm koppel! Maar belangrijker nog, het geluid dat uw BMW M5 F90 verdient komt vrij.  

Let op! kiest u voor alleen de Slip-on line uitlaat (alleen einddemper) moet het OEM systeem doorgezaagd worden. Kiest u voor het systeem inclusief Link pipes, is die niet noodzakelijk.Systeem specificaties:

Opties:

Titanium Linkpipes:


Let op!  ECU aanpassing kan noodzakelijk zijn.

Overige documentatie:


Het ECE goedkeur certificaat hier (let op! niet voor versie met downpipes)
De inbouwhandleiding vind u hier . Uiteraard kunt u ook bij BREX Tuning terecht voor professionele installatie.

Heeft u vragen over het merk Akrapovič, of andere vragen ? Neem gerust contact met ons op!
Of stuur ons een Whatsapp voor het snelste antwoord op al uw vragen:Reviews

0 sterren op basis van 0 beoordelingen

Volg ons @brex.tuning