Resonated Milltek Sport BMW 5 Series M5 Saloon F10

Artikelcode: SSXBM1016
  • Overzicht
  • Miltek Sport resonated uitlaat voor BMW F10 M5 . Geeft net dat betere geluid aan uw M5 F10 zonder overdreven luid te worden. Combineer dit met downpipes en cold air intake voor maximale vermogenswinst.

Product details

BMW F10 M5 Milltek Resonated Catback

Milltek Sport uitlaat voor BMW M5 F10 (bouwjaar 2010-2016). Dit betreft de resonated versie met EC-goedkeur. Geeft net een luider geluid aan uw M5 F10. Milltek Sport heeft een super pasvorm en is gemaakt van zeer hoogwaardige materialen. Omschrijving Milltek Sport Catback systeem

Betreft de uitlaat vanaf de katalysator
Diameter uitlaat in mm: 76 mm
Diameter uitlaat in inch: 3 Inch
Resonated of non resonated: Resonated
EC-Keurmerk: Ja

Soorten eindtips:

Polished tips

Cerakote Black tips

Titanium tips:

Waarom Milltek Sport ? 

Milltek Sport uitlaatsystemen worden gemaakt van RVS ook wel RVS 304. RVS is anti-magnetisch en minder gevoelig voor verkleuring.

De uitlaten worden in vorm gebogen door middel van een speciale techniek. Daardoor blijft de diameter exact gelijk en zorgt voor uitstekende doorstroming. Dit resulteert in de beste prestaties zonder verlies van koppel. De extra dempingskamer in de resonated uitlaat zorgt voor de zelfde prestaties als de non-resonated uitlaat.

Milltek heeft twee versies: Resonated = stiller Non-Resonated = luider

De slogan van Milltek stelt: 'Performance to blow your mind, not your ears!' De missie van onze ingenieurs is om de perfecte balans te vinden tussen maximale prestatieverhoging en behoud van een verantwoordelijk geluidsniveau. We produceren GEEN uitlaten met uitlaatkleppen voor racers, die van kilometers ver kunnen worden gehoord. Onze systemen zijn ontworpen om liefhebbers van alle niveaus aan te spreken en de belangrijkste manier om dit te controleren is door resonante en niet-resonante versies van de meeste van onze systemen aan te bieden - zie hieronder voor meer informatie over de verschillen tussen resonant en niet-resonerend).Een resonator is een kamer in het uitlaatsysteem die een specifiek luchtvolume bevat dat is ontworpen om bepaalde frequenties van geluid (gemaakt door de motor) te annuleren - waardoor het uitlaatgeluid stiller wordt. Daarom geeft een niet-resonerend uitlaatsysteem je extra prestaties en een luidere uitlaatgeluid en het resonerende systeem geeft je extra prestaties zonder het uitlaatgeluid veel te verhogen.

Meer producten van het merk Milltek Sport ? Kijk dan op de merkpagina

Reviews

0 sterren op basis van 0 beoordelingen

Volg ons @brex.tuning