CSF Twin charge intercoolers voor BMW F90

Artikelcode: CSF-8178
€3.167,78
Toevoegen aan winkelwagen
Levertijd: 3-5 dagen
  • Overzicht
  • BREX levert ook de CSF Twin charge intercoolers voor de BMW M5 F90 . Beide hebben een 100% groter volume ten opzichte van OEM voor extra koeling . Een verbeterde flow draagt ook nog eens bij aan meer vermogen en response.

Product details

Omschrijving CSF Intercooler:

Deze CSF intercooler is de must voor meer vermogen uit uw BMW F90 M5. Na het grote succes van CSF met de intercoolers van de F10 M5 doen ze het nog eens over met de F90 M5. De intercooler bij dit type een bottleneck als u meer vermogen wilt. Deze CSF Intercooler zorgt niet alleen voor een veel lagere inlaattemperatuur, maar ook een verbeterde flow. Hierdoor is aanzienlijk meer vermogen mogelijk. 

Over de CSF F90 M5 intercooler:

De CSF intercoolers voor de F90 M5 zijn maarliefst 100% groter in volume, maar nog altijd een OEM pasvorm. Ook zijn er aansluitingen gemaakt waar eventueel nog methanol injectie op aan kan worden gesloten.

Pasvorm is perfect. De CSF Intercooler past precies op de OEM ophangpunten en sluit perfect op de OEM buizen aan. Alle accesoires voor montage zijn inbegrepen.

Opties:

Standaard worden deze intercoolers in 'wrinkle black' geleverd. Custom kleuren zijn ook mogelijk. Neem hiervoor contact op. 

Mocht u vragen hebben over het merk CSF , dit product, of een andere vraag hebben? Neem gerust contact op


 

Reviews

0 sterren op basis van 0 beoordelingen

Volg ons @brex.tuning