Forge Motorsport front mount intercooler 2.0 TSI voor Golf MK6 GTI

Artikelcode: FMMK5FMIC
Levertijd: 5-14 dagen
  • Overzicht
  • Forge intercooler voor 2.0 TSI voor VW Golf MK6 GTI . Deze intercooler heeft een veel groter frontaal oppervlak voor een veel betere koeling van de inlaatlucht. Zeer geschikt voor getunede voertuigen.

Product details

Omschrijving Forge Motorsport Intercooler:

Deze Forge Motorsport intercooler is speciaal ontworpen voor de VAG 2.0 TSI motoren. Deze intercooler zorgt voor een veel betere koeling van de inlaatlucht, waardoor er meer vermogen kan worden gemaakt. 

Zonder tuning gaf deze intercooler er maar liefst 10pk bij, en hield de temperatuur 20graden lager. De OEM intercooler is bij getunede voertuigen vaak de bottleneck. Onder andere koelt deze niet genoeg en gaat niet efficient met de luchtflow om. De Forge Motorsport intercooler wel! Zeer geschikt in combinatie met een downpipe upgrade, of zelfs een turbo upgrade!

De specs van deze intercooler:

- 650x400x50mm
- 63mm aansluitingen
- compleet met alle accesoires voor een makkelijke installatie. Past direct op de OEM aansluitpunten en buizen. 

U download een uitgebreide handleiding hier: Download

Heeft u vragen over Forge motorsport of over het product zelf? Neem gerust contact op!

Over Forge intercoolers:

De intercoolers zijn van een zeer hoge kwaliteit. Ontworpen, getest en gefabriceerd in het Verenigd Koninkrijk. De intercoolers komen met alle accesoires zoals brackets, slangen etc. voor montage. Door een goede R&D, veel testen en veel passen zijn deze intercoolers van de hoogste kwaliteit. Ook de pasvorm is hierdoor uitstekend en makkelijk te monteren op uw voertuig zonder al te veel aanpassingen.

 

Reviews

0 sterren op basis van 0 beoordelingen

Volg ons @brex.tuning