KW Variant 3 Schroefset BMW F40 M135i

Artikelcode: 352200DK
SKU: 352200DK
Heeft uw voertuig elektronische demper regeling?:
€2.134,28
Toevoegen aan winkelwagen
Levertijd: 3-5 dagen
  • Overzicht
  • KW Variant 3 schroefset voor BMW F40 M135i . Zowel de hoogte en demping verstelbaar voor optimale grip en optimaal comfort van uw BMW F40 M135i.

Product details

Omschrijving KW Variant 3 BMW F40 M135i

Deze KW Variant 3 schroefset voor BMW F40 M135i is de ultieme straat setup. Zowel de hoogte en demping verstelbaar voor optimale grip en optimaal comfort van uw BMW. De KW Variant 3 is de perfecte upgrade voor het verlagen van uw BMW. Mocht u twijfelen of u een Variant 1,2,3 of zelfs Clubsport of Competition set nodig heeft? Neem dan contact met ons op!

Eigenschappen van dit KW Variant 3 systeem

Verstelbaarheid voor 25-45mm
Verstelbaarheid achter 20-40mm
Versteltype voor Schroefverstelling
Versteltype achter Schroefverstelling
Verstelling hardheid 16-clicks verstelling
Verstelling compressie 14-clicks verstelling

Inbouwhandleiding vind u hier: Klik
Afstellingen vind u hier: Klik

Geschikt voor:
BMW 1 (F40) (07/2019-) F40 120d xDrive Hatchback Diesel 140 KW 1995 ccm 4 Cylinder
BMW 1 (F40) (07/2019-) F40 M 135i xDrive Hatchback Petrol 225 KW 1998 ccm 4 CylinderKW variant 3 heeft ten opzichte van de Variant 2 de extra optie compressiedemping aan te passen naar wens. Met de KW Variant 3 kunt u dus buiten de rijhoogte, ook de Rebound (uitgaande demping) en Compression (compressiedemping) vertellen. Combineer dit met een KW Topmount voor maximale verstelling van uw systeem.

KW Variant 3
Rijhoogte is verstelbaar doormiddel van de hoogte van schroefveer aan te passen
Uitgaande demping doormiddel van 16 'clicks' met de draaiknop boven aan de demper
Compressiedemping met 14 'clicks' met de draaiknop onder aan de demper

verstelling voordempers:
Rebound (uitgaande demping)

 

Compression (compressiedemping)

Verstelling achterdempers:

Rebound (uitgaande demping)

Compression (compressiedemping)

Waarom KW schroefsets? 

Alle KW systemen zijn TÜV gekeurd tenzij anders aangegeven. Dit staat niet alleen garant voor een kwaliteitsproduct, maar ook voor maximale veiligheid.

KW V1:
KW Variant 1 is de instaplijn van KW Suspensions. Hierbij is de demping vooraf ingesteld en is alleen de rijhoogte in te stellen door de composite hoogteversteller te verdraaien. De demping is vanuit de KW fabriek geoptimaliseerd.

KW V2:
De KW V2 is naast hoogte ook de uitgaande demping instelbaar (16 settings) hierdoor is deze in hardheid te verstellen doormiddel van een draaiknop. Deze kunnen zowel harder als zachter dan de V1 worden versteld.

KW V3:
De KW V3 is zowel in hoogte verstelbaar, maar ook de ingaande en uitgaande demping. Graag kijken wij samen met u naar de beste setup voor uw voertuig en gebruik hiervan. 

Meer informatie over de types KW schroefsets en de clubsport en compition modellen leest u hier. Of neem even contact met ons op voor uitgebreid advies.

Kwaliteit van KW Schroefsets:

KW schroefsets zijn van een zeer hoge kwaliteit door het gebruik van roestvrijstalen ‘INOX’ veerpoten, corrosiebestendige veren en een hoogwaardige afwerking.In tegenstelling tot de concurrentie heeft KW niet alleen een vuilbestendige trapeziumdraad. Maar gebruikt hier ook een composiet hoogteversteller uit 1 stuk. Door het gebruik van deze verschillende materialen gaat dit niet aan elkaar oxideren of roesten, en blijft dit set zelfs na lange tijd nog verstelbaar.KW Schroefsets zijn van 100% corrosiebestendige materialen gemaakt , voor jarenlang plezier van dit set.

Resultaten van een uitgebreide zout corrosie test:


Meer weten over KW Schroefsets, of benieuwd welk systeem het best past bij u en uw voertuig?
Neem gerust contact met ons op!KW Suspensions heeft vele systemen voor verschillende toepassingen. Wij helpen u graag!

Reviews

0 sterren op basis van 0 beoordelingen

Volg ons @brex.tuning