Uitlaatsysteem Audi RSQ8 4.0 V8 (2020+) Milltek Sport

Artikelcode: SSXAU898
SKU: SSXAU898
€4.282,00
Toevoegen aan winkelwagen
Levertijd: 3-5 dagen
  • Overzicht
  • Milltek Sport uitlaat voor RSQ8 (2020+) . Leverbaar in resonated en non resonated. Optioneel met catless downpipes of sport katalysator.

Product details

Omschrijving Milltek Sport Audi RSQ8

Deze Milltek Sport uitlaat voor uw Audi RSQ8 is de perfecte oplossing voor een mooier geluid en betere prestaties. Helemaal in combinatie met een downpipe met sport katalysator of zonder katalysator. Milltek Sport uitlaten hebben een zeer goede kwaliteit, met een perfecte pasvorm. Ook voor uw Audi RSQ8. De video betreft een Audi RSQ8 met OEM downpipes en een Non-resonated OPF-back uitlaat.Let op! OPF delete is alleen mogelijk in combinatie met een Milltek Sport downpipe.

Voor de OPF-back is normaliter geen ECU modificatie noodzakelijk. Kiest u voor de catless downpipe of met sportcat is dit wel noodzakelijk. Vraag naar de mogelijkheden.

Eigenschappen systeem

Betreft de uitlaat vanaf de OPF filter ! 
Diameter uitlaat in mm: 2x 76.20mm
Diameter uitlaat in inch: 2x 3 inch
EC goedkeur: Resonated versie

Verschil resonated en non-resonated:
Het resonated systeem maakt nog altijd gebruik van een extra demper. De non-resonated versie heeft deze niet. Daardoor is de non-resonated luider en heeft over het algemeen geen ECE-goedkeur. Veel word toch gekozen voor de non-resonated versie vanwege de toename van het sportieve geluid.

Maximaal geluid en maximaal vermogen?

Wilt u het maximale uit deze uitlaat? Kies dan ook voor de catless of 200cell sportcat downpipes. Deze zorgen voor een nog betere flow van dit systeem en zorgen voor een maximale vermogenswinst uit de uitlaat. 

Vragen of opmerkingen?

Heeft u vragen of opmerkingen over dit product. Stuur ons gerust een bericht

 

Reviews

0 sterren op basis van 0 beoordelingen

Volg ons @brex.tuning