Milltek sport resonated uitlaat Volkswagen Golf Mk7.5 R Variant 2.0 TSI 310PS (zonder OPF) met EC goedkeur

Artikelcode: SSXVW488
  • Overzicht
  • Milltek sport resonated uitlaat Volkswagen Golf Mk7.5 R Variant 2.0 TSI 310PS (zonder OPF). Geeft uw Golf R een nog sportiever geluid! Combineer deze upgrade met een cold-air intake voor maximaal resultaat.

Product details

Omschrijving Milltek Sport VW Golf MK7.5 R Variant (stationwagen) (2017-2020)

Deze Milltek Sport uitlaat voor uw Volkswagen Golf Mk7.5 R Variant 2.0 TSI 310PS (zonder OPF) is de perfecte oplossing voor een mooier geluid, betere prestaties en een mooiere look. Milltek Sport uitlaten hebben een zeer goede kwaliteit, met een perfecte pasvorm. Ook voor uw Volkswagen Golf Mk7.5 R Variant. Twijfelt u, of heeft u vragen? Neem contact met ons op en wij voorzien u graag van passend advies.

Eventueel ook leverbaar met Catless downpipe of downpipe met race katalysator

Video met de Milltek Sport non resonated catback uitlaat en Milltek catless downpipe:Video is met de Milltek catless downpipe en Milltek non resonated catbackEigenschappen systeem

Betreft de uitlaat vanaf de katalysator
Diameter uitlaat in mm: 76
Diameter uitlaat in inch: 3
Resonated of non resonated: non-resonated
EC-goedkeur: JA 

Soorten eindtips:

Polished tip:


Cerakote Black tip
Waarom Milltek Sport?

Milltek Sport uitlaatsystemen worden gemaakt van RVS ook wel RVS 304. RVS is anti-magnetisch en minder gevoelig voor verkleuring.

De uitlaten worden in vorm gebogen door middel van een speciale techniek. Daardoor blijft de diameter exact gelijk en zorgt voor uitstekende doorstroming. Dit resulteert in de beste prestaties zonder verlies van koppel. De extra dempingskamer in de resonated uitlaat zorgt voor de zelfde prestaties als de non-resonated uitlaat.

Milltek heeft twee versies: Resonated = stiller Non-Resonated = luider

De slogan van Milltek stelt: 'Performance to blow your mind, not your ears!' De missie van onze ingenieurs is om de perfecte balans te vinden tussen maximale prestatieverhoging en behoud van een verantwoordelijk geluidsniveau. We produceren GEEN uitlaten met uitlaatkleppen voor racers, die van kilometers ver kunnen worden gehoord. Onze systemen zijn ontworpen om liefhebbers van alle niveaus aan te spreken en de belangrijkste manier om dit te controleren is door resonante en niet-resonante versies van de meeste van onze systemen aan te bieden - zie hieronder voor meer informatie over de verschillen tussen resonant en niet-resonerend).Een resonator is een kamer in het uitlaatsysteem die een specifiek luchtvolume bevat dat is ontworpen om bepaalde frequenties van geluid (gemaakt door de motor) te annuleren - waardoor het uitlaatgeluid stiller wordt. Daarom geeft een niet-resonerend uitlaatsysteem je extra prestaties en een luidere uitlaatgeluid en het resonerende systeem geeft je extra prestaties zonder het uitlaatgeluid veel te verhogen.

Meer producten van het merk Milltek Sport ? Kijk dan op de merkpagina

Reviews

0 sterren op basis van 0 beoordelingen

Volg ons @brex.tuning